Evenementen

AFSCHEIDSBAL: VLUG EN VAARDIG 3 ZWAAIT AF

Het seizoen 2022-2033 zit er bijna op. Naast dat we als club dit jaar natuurlijk mooi met elkaar willen afsluiten, betekent dit na 11 jaren ook het slotakkoord voor Vlug en Vaardig 3.

AFSCHEIDSBAL

Dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom organiseren we op zaterdag 27 mei 2023 op de club het Afscheidsbal. De klassieke BBQ is er natuurlijk, we versieren het clubhuis en er wordt een professionele DJ-geluidsset geregeld. Dus eet, drink en dans met ons mee. Dit is tevens de seizoensafsluiting voor de hele club.

Vlug en Vaardig 3 speelt om 14:00 een wedstrijd samen met alle oud-spelers van het team. Met aansluitend wat bedankjes, verhalen en entertainment. Vanaf 17:00 gaat de fik in de BBQ en schalt de muziek door de kantine. We hebben de zon ook alvast besteld, dus alles is geregeld voor een heerlijk borrelfeest. De BBQ is 15 euro per persoon en opgeven kan bij Edwin. Partners, kinderen en vrienden zijn van harte welkom! Graag uiterlijk een week van tevoren aanmelden.

Over Vlug & Vaardig 3

Tempus Fugit; de tijd vliegt. En alles gaat voorbij.

In 2012 begonnen de -toen nog- jongens vanuit hun studentenvereniging Navigators een voetbalteam en streken neer bij Vlug en Vaardig. Feest, wat een heerlijk cluppie zijn we toch. Na jarenlang geschommeld te hebben ergens halverwege de 5e klasse reserve, werd in 2019 de 1e plaats bereikt. Feest natuurlijk. De jongens zijn inmiddels mannen en al vele bruiloften en kinderen zijn de revue gepasseerd. De mannen vliegen uit en de prioriteiten komen elders te liggen. Het is mooi geweest.

Sixen 18 mei 2023 Hemelvaartsdag:

Ook dit jaar is het weer zover, op Hemelvaartsdag 18 Mei gaan we weer het Sixentoernooi organiseren.
Wederom 6 tegen 6, dus ga alvast kontakt leggen met je vrienden, vriendinnen, familie of collega's en vorm een team voor de recreatie of prestatie poule. Verdere info volgt nog, maar houd de datum vrij, 18 mei bij Vlug en Vaardig.
De organisatie is organisatie.